Novice

Na Bledu dvojni logistični dogodek

11.4.2024

Bled bo oktobra središče evropskih logističnih inovacij; gostil bo konferenco Keep IT Simple in prestižni ELA Awards 2024.

Kaj je ELA Awards?

ELA Awards, Project Of The Year (logistični projekt leta) je projekt oz. tekmovanje, ki uporablja podoben format kot »liga prvakov«. Vsako nacionalno združenje, ki je član Evropskega logističnega združenja (ELA) ima privilegij, da za to tekmovanje nominira svoj nagrajeni nacionalni projekt. Evropska žirija med prijavljenimi projekti izbere finaliste, ki se na zaključnem dogodku ELA Awards potegujejo za laskavi naslov evropskega logističnega projekta leta.

Nagrado podeljuje Evropsko logistično združenje, ki ga sestavlja 22 nacionalnih logističnih združenj in povezuje 55.000 strokovnjakov iz logistike. Cilji združenja so promocija strokovnosti na področju logistike in dobavne verige z omogočanjem strokovnih kompetenc, zagotavljanje mednarodne platforme za mreženje ter promocija inovacij in dobrih praks na področju evropske logistike. Združenje podeljuje nagrade ELA Awards za najbolj inovativne projekte že od leta 2014. Med dobitniki nagrade so Nestlé-Pepsico, Skoda Auto AS, Bosch, dm drogerie markt itd.


ELA Awards 2024 v Sloveniji

Ponosni smo, da je nagrado za evropski logistični projekt leta 2023 prejel slovenski logistični projekt 2022 - NAFEZA, podjetja CargoX. Prejeta nagrada je veliko priznanje za podjetje CargoX in slovensko logistiko. Slovenskemu logističnemu združenju pa je bila s tem zaupana častna vloga gostitelja letošnjega finalnega izbora ELA Awards 2024.


Na dogodku se bodo najprej zvrstile predstavitve vseh finalnih projektov. Vrhunec pa bo razglasitev najboljšega med najboljšimi. Vse to bo sledilo kot nadaljevanje konference Keep IT Simple 2024. Iz prve roke bo tako priložnost spoznati najboljše evropske logistične projekte, kot tudi za srečanje z logističnimi strokovnjaki širom Evrope.


Tovrstni dogodki potrjujejo in utrjujejo vlogo slovenske logistike v Evropi in širše. Hkrati dajejo potrditev, da so aktivnosti in napori, ki jih Slovensko logistično združenje (SLZ) vlaga v povezovanje, sodelovanje in vzpostavljanje močnejših vezi ter sinergij tudi na mednarodnem logističnem parketu, pravi in potrebni.


Trendi, rešitve in najboljši evropski logistični projekti

Rezervirajte si 3. oktober 2024 za nepozabni dvojni dogodek – Keep IT Simple in ELA Awards 2024! Prijave bodo odprte kmalu, udeležba pa bo brezplačna.


Skupaj oblikujemo prihodnost logistike.

{sl:Fotogalerija}

Partnerji